info@connecttv.se 040-615 00 00

Viasat Sport Premium HD

11 augusti, 2016
Inga kommentarer

Den 11 augusti lanserar vi kanalen Viasat Sport Premium HD för dig med kanalpaket: Viasat Sport, Viasat Premium och Viasat Guld. För att vi ska kunna ta in kanalen så behöver vi göra plats i nätet. Därför kommer vi att ersätta Viasat 16 med Viasat Sport Premium HD.

Du behöver inte göra något för att få in kanalen

Kanalen kommer att ersätta Viasat 16 på samma kanalplats. Vill du däremot få rätt kanalnamn i kanallistan så måste du göra en ny kanalsökning.

Vad kommer att visas på Viasat Sport Premium HD?
Viasat Sport Premium HD är en nylanserad kanal och en av Sveriges absolut vassaste sportkanal. I den nya kanalen ser du de viktigaste och största sporthöjdpunkterna, inledningsvis med fullt fokus på fotboll i världsklass.

Viasat Sport Premium HD blir huvudkanal för Champions League och Premier League men kommer även att kunna erbjuda ett urval av de intressantaste matcherna från spanska La Liga och italienska Serie A samt engelska FA-cupen och sydamerikanska VM-kvalet. Världens absolut bästa fotbollsspelare och -lag kommer även att få den inramning de förtjänar i form av exklusiva studiosändningar med några av landets främsta programledare och experter.

Eslöv
Bor du i Eslöv får du in kanalen först under hösten
Fram tills dess kan du se kanalen via ert Viaplay

Canal Digital / MKB
Har du Viasat Sportpaket genom Canal Digital har du inte tillgång till kanalen ännu då inget avtal är klart mellan parterna.


ViasatSportPremium