C More blir TV4

Från och med 14 augusti kommer C Mores innehåll bli en del av TV4, vilket kommer innebära nya namn på våra befintliga C More paket, enstaka kanalförändringar och eventuella prisjusteringar. Om ni har något av C Mores TV-paket kommer det byta namn till TV4. Ni ser detta på er kommande faktura om inget annat.

TV4 har en egen streamingtjänst som heter TV4 Play. Från och med 14 augusti kommer C More och TV4 Play slås ihop till en och samma plattform som framöver kommer heta TV4 Play. På TV4 Play kan du som kund fortsätta streama samma innehåll som tidigare och mycket mer! Streamingtjänsten ingår i alla TV4-paket. Har du ett av TV4:s kanalpaket kommer ni även kunna se ert pakets innehåll på TV4 Play.

För att se det nya TV4-paketet med tillhörande kanaler behöver du som kund inte göra något speciellt. Ditt nya paket finns tillgängligt i din TV från och med 14 augusti, med de aktuella kanalerna som paketet innehåller. Uppdatering av kanalnamn i din TV kommer dock inte ske automatiskt, så för att kunna se de nya namnen i din TV behöver du efter 14 augusti göra en kanalsökning.

För er som har C More-paket i dagsläget kommer ett mail med information skickas ut inom kort.